Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rörelsen



brinner stilla inom oss
men var började allt
det enda vi vet
när vi tror oss återvända
till en fast punkt
så har den flyttat sig
gräset är ej detsamma
i skuggan av morgonen
då dagen var tre timmar gammal
ej heller går det springa rörelsen till mötes
vi är här och nu i vårt gemensamma nu
sitter stilla i morgonens vatten
vi kan bara hända in i varandra
in mot det som aldrig ska sluta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 383 gånger
Publicerad 2018-05-08 16:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP