Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spinna

jag hör spindlar spinna
när du är här i röken
flugor vaknar
tassen på fönsterbrädan dina gula ögon
när vinden stillnar och träden får stå stadigt
fulla av liv mot den dimgrå himlen




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-08 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP