Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad lust

tappad lust
kanske i Alaska
eller på toan i Florida
barnen som aborterades
innan alla hormonsprutor
och det som följde
kom lust igen
i ögonvrån ser jag dig alltid
en vattendroppe formas till en kula i fallet
den kan klyvas med ett svärd




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-08 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP