Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller när

eller när brevlådemannen använde sina långa smala fingrar
för att ta sig in i min lägenhet
med honom - han som hade ett härligt leende
och jag hade fått en påse som jag gjorde slut på
utan att fatta att det var deras dos för några dagar
senare lyssnade vi på Govinda Hare Hare
i en lägenhet - för då fanns det lägenheter för oss




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-08 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP