Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min

du berättade lite om dig
min artist och hur det var
du sa att du inte kunde fatta vad du varit med om
och att vissa saker aldrig
när du var i fronten och mamma grät
när de tog henne
när hon kom tillbaka
vad som hände på kyrkogården när du gömde dig på en grav
hur det var i båten på östersjön
och högtalarna från Sverige nekade er att landa
hur du svor att aldrig mer vara fattig
hur du gläder dig åt att dansa och röra dig
hur det var på båten
när de sa att du skulle underhålla
och när du medverkade i nyårsrevyn i Sverige
dansade slöjdans och tjänade 10 kronor
och hur du älskar livet
ännu




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-08 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP