Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag funnit


Äntligen!
Nu har jag funnit
det jag längtat efter.

En arbetsgemenskap
ett fritt arbete utomhus.

Solen flödade över oss idag.
Jag fick påta i vårens jord
pula ner en massa lökar.

Jag kände mig lycklig.

Jag är inte ensam längre...

Tillsammans skapar vi
ett litet alternativt samhälle
i Branneby.

Jag gick omkring i odlingen
pratade lite med snickaren

Allt var så helt
skönt och vackert.

Nu lever jag igen...
Jag var nästan "död"
Men, nu lever jag.

Tack!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-08 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP