Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos Yrkesvägledaren

 

Man kunde ha som ett hus, fast det var inte ett hus, fast ändå ändå typ.
Man kunde liksom simma i en helt annan atmosfär och åka spårvagn genom kärleken, upplyst och varm.
Jag drar drar i alltets gardiner tills all vår existens centreras och glädjen glöder glimrande grym gråter.
Sköna Maj Välkommen din jävla idiot, gå till vänster i korridoren och sen runt runt rusigt kåt svallande hav av brinnande vilda sång sång sång. Så ja. Bra. Duktigt.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-08 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP