Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH...!!

 

Det glittrar 

Det doftar

Det blommar

Och...

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-08 20:36



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Känner igen mig!
2018-05-08

  Fulbergarn
ja det gör ju det!
2018-05-08

  Silverstripe
Som en gåta utan frågetecken
som ett porl från glädjebäcken
som arom från kaffesäcken
som all prakt från rosenhäcken
2018-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Det gör ont när knoppar brister?
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP