Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älska att be var Moder Teresas måtto!


Bönens liv!

Trälighetens svåra stunder

svåra att förgylla, men

så har vi bönen

bönen som förändrar

livar jubelsjälen!

å ger önskan svar

löften som vi jaga

vi fattiga å små,

Vad kan vi inte få.

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-08 20:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Utan bön får vi inga bönesvar...bra skrivet...
2018-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text, trösterik och upplyftande!
2018-05-09

    ej medlem längre
Bönen ger kraft.
2018-05-09

  Bo Himmelsbåge
Joo... det är tur att Bönen och Kärleken lever inom oss...! Då... finns det alltid hopp om Saligheten och Friden...
vad som än händer oss här i Jordelivet...

kram Bo
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy