Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten och dagen

Jag stör dig så du vaknar.

Du stör mig med din sömn.




Fri vers (Fri form) av knilsson
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-08 21:34



Bookmark and Share


  sotlugg
vill förstå
om störandet är fint eller fult
2018-05-12

  Poeten Salvador VIP
Fint anlagd
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

knilsson