Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absorberar vårens skönhet

Stannar upp på min vandring
och absorberar vårens skönhet
blommor dekorerar marken och
lyser upp med vackraste färger
trädens knoppar håller på att brista
gröna små löv skapelser visar sig
några fåglar sitter i ett träd och sjunger
deras toner gör mig alltid så glad
äntligen är min favorit årstid här
vandrar vidare och kommer fram
till en strand som är fylld av stillhet
ser några änder simma omkring
ljusets strålar glittrar över vattnet
ser ut som en tavla och jag njuter
sätter mig ner och låter mina
tankar flyga fritt en stund





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-08 22:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Med öppna gon är denna tid helt underbar.
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP