Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nudidsreflektion


Kasta loss

Kasta loss
släng vinterkläderna
Våren är här
Ta på den svalkande sommardressen
där hela ditt väsen får plats
Öppna alla fönster
och vädra ut alla unkna
fördomar
Laga till en buffe med ris
kryddad med Afghansk saffran
turkiska kåldolmar
och naturligtvis
kebabpizza
Bjud in dina grannar
Elsa, Mohammad, Jimmy och Sharon
Tillsammans kan ni sitta och njuta
av våra svenska värderingar
i en HUMANISTISK ALLIANS
och lyssna till
Helan går
på Spotify

Vår tid är nu
Slösa inte bort den




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-08 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson