Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dagar


Det finns dagar då jag undrar
vad som egentligen gick fel
vad som hände mellan oss
det finns dagar då jag undrar
hur du kunde bli någon annan
hur du blev vännen som försvann
men alla dagar vill jag ändå inte ha dig tillbaka




Fri vers av Ananas
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-08 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas