Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silencio

När man skriver, måste man vara utan störande moment

Det är när man är ensam med sig själv; och vad detta innebär;

som tankarna börjar språka med varandra;

associera, jämföra och finna ord på det man känner

och vill ge uttryck för




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-08 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP