Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad glädje



solen lyser dagen när jag ser
att du mår bra
då slår även mitt hjärta
ljuvligaste värme jag känner
glitterstrålar målar bladen
hustaken blänker av rödaste guld
då har morgonen vaknat
i ett land klätt i sol
öppnar dörren till havets strand

en näktergalsmorgon breder ut
sitt glittrande nät
drar över jordens yta
så vackert det glimmar
över markerna
speglar
själens
lycka




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-08 22:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Bara glädje
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP