Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna!

Stjärnorna!
Stjärnorna vägleder mig alltid.
Precis som när man är på sjöss.
Polstjärnan kommer alltid lysa på himmelen.
Precis som pappa alltid sagt. De tre vise männen och Karlavagnen.
Man hittar alltid hem.
Om man är vilse se upp mot himmelen.
Då hittar du hem.




Fri vers av Tina79
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-09 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79