Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

En blå fågel värmer mitt sargade hjärta.

En ilning går genom kroppen.

Känslor tumlas och sköljs i livets tvättmaskin.

Jag kämpar för att hitta mening.

Jag famlar i tillvarons labyrint.









Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-09 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP