Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somrig fantasi och spring i benen



Sopmaskinen slamrar på gården.

Vinterns grus skall samlas upp.

Barnen i klänning skriker förtjust.

Något annorlunda mullrar på utanför hemmet.

Föräldrarna tittar på och minns deras egen barndom.

Somrarna.
Skollovet.
De ljusa kvällarna.

När generationerna möttes och de yngre bjöds på något spännande.

Något alldeles nytt.

Nåt så enkelt som när en vanlig sopmaskin förvandlas till ett högljutt ”metall-monster”.

När pigga ben rusade över gräsmattan.

När man inte ville gå hem.

Allt är annorlunda men lekarna och glädjen är den samma.

Vårda dessa ögonblick.

Placera dem i minnesbanken

De kommer inte igen.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-09 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP