Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Qoute! Citat att tänka på, från föregående dikt!

Så snart du kommer ihåg det!
" Vad att minnas"? Om du fick bestämma? Vilka minnen finns det att välja emellan?
Eller dyker ett minne bara upp, och du dyker ner i det?

Vad skall man säga "hundratals" gånger om du vill! Att jag Älskar dig, eller att du Älskar mig!? Eller skall man träffa på hundratals personer, och helt Random säga Hej?

Betona varje ord lika starkt!
När alla ord är viktiga! När ett barn börjar tala! Sedan pågår redigeringen mot barnet, "Du får inte säga ordet bajs"!
När alla ord är viktiga för den vuxna, eller du är poet eller skribent, eller när din värld på något annat sätt består av ord!




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger
Publicerad 2018-05-09 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim