Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar och annat

 

 

Ibland, som nu här ute i skogen
kan jag tänka att det vore skoj att veta
vad pippin heter som överröstar solen

 

men sen förstår jag
att jag inte bryr mig
de är ju alla fåglar och
en och annan näktergal

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-09 10:24



Bookmark and Share


  Jaseph
Tredje raden är helt magisk

2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP