Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Den paranoida borgerligheten




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-09 11:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Den kommer nog från höger är jag rädd !!!
2018-05-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Bingo!
2018-05-09

  catharina.jerbo VIP
haha, underbar!
2018-05-09

  Öknens Ros VIP
trodde de kom uppifrån. ;)
2018-05-09

  Staffan Nilsson
Kul!
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP