Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är poesi däruti

Mycket av det som omger oss är poesi

All världens religion är framsprungen

ur människors poetiska tankar och fantasier

om att en bättre värld är möjlig




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-09 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP