Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elda del.2

älskad av de hatade
hatad av de älskade

men kämpar varje dag ja
skapandet är frälsande

längtan ska jag klara med
vaknande eldare

blendar nu galnare
saknaden har dämpat sig

kanske till och med
älskad av de älskade

kanske till och med
hatad av de hatade







Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-09 11:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
trevlig ordlek
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl