Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor till biskop Fredrik Modeus i Växsjö stift!

 

 

 

Var är din Gud?

Vad är din tro?

Vilka ord använder du

i dina predikningar?

Vem går bredvid dig

i din tro?

Vilka onda krafter

bekämpar du med din gärning?

Vilken flock leder du

med din biskopsstav,

biskop Fredrik Modeus 

i Växsjö stift?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-09 11:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns nog fler som borde svara på dessa frågor...
2018-05-12

  Jan Widströmer VIP
Hoppas han svarar ... kanske du kan länka?
2018-05-09

    Runsaasti täytettä
Viktiga frågor som överröstas i frågor om decibel.
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP