Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre dialoger

- Jag kan böja en sked med enbart tankekraft.
- Imponerande!
- En sked, flera skedar.


- Ursäkta, jag har beställt en pizza med svamp på
övre hälften och räkor på nedre. Ni har gjort
tvärt om!


- Min man irriterar mig. Han prasslar med
tidningen.
- Det är värre för mig. Min man prasslar med
grannfrun.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 494 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-05-09 15:32



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Lustiger du är.. bra här!
2018-05-14

    Dan Myrbeck
Stort tack till alla!

Framöver kommer ett antal
nya dialoger att publiceras på

http://skrattnet.se

Ha de så fint!

2018-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Roligt att läsa...tack...
2018-05-12

  soligajag_1 VIP
Wow!!
Du gav mig morgonens skratt !!
Du är den som gör min dag hel!
Går med ett leende hela dagen , lång!!
2018-05-12

  Maria Sundelin VIP
Fyndigt
2018-05-10

  Fem hjärtan VIP
Din text får mig att skratta gott :-)) Tack för det!
2018-05-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Grannfrun prasslar med webben och äter linser med Uri Gellers böjda skedar !!!
2018-05-10

  limerick VIP
Ha!Ha!Ha!
2018-05-10

  Lars Hedlin
Trefaldig Applåd :)
2018-05-10

  Blomma-Stjärna VIP
tre finurliga kuligheter!
2018-05-09

  överlevaren VIP
Så det kan bli....
2018-05-09

  Rise Little One
Härliga skratt från din skarpa penna.
2018-05-09

    ej medlem längre
Ordkrumelurer och humor i en härlig mix!
2018-05-09

  M.Eta
Ha,ha kul!
2018-05-09

  Per Drysén
Tre skratt skapade av dessa finurliga textdelar
2018-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Humor och allvar, bra alla tre!
2018-05-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Rolig och klurig text!
2018-05-09

  ULJO
Böja sked, som Uri Geller.

Kul text. Många skratt.
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck