Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biskopen, så här är det!??

 

 

Biskop Modeus uti

Växjö stift!

 

What you do

is a crucifixion

of our Christian Faith!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-09 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP