Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan man skildra

hur kan man skildra detta - kroppens möte med en sommar
som kommer seglande från havet upp på land
du klär dig nästan naken huden bar mot vinden rufsar håret spretar tårna ner i gräs

du blundar jublar tänker detta är ju gåvan
en sommar når dig trots att livet linkar höst
drar korken ur den kylda flaskan
häller upp
du skålar
dricker
mänsklighet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-09 16:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken avundsvärd miljö - i stan kan man inte vara halvnaken ens på balkongen och dit har vinden svårt att nå... En härlig text vi fått oss till livs!
2018-05-09

  Viksten
Finstämt
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP