Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kul

jag fick en massa tid för bara mig
det kallas pension
-
jag valde passion

- blev simdjur
poet
och dansfigur -

in på scen
kom andra fina människor
med samma passion

roligt har jag
det är nästan som
när jag var liten

du vet -
hur kul det är
att ha lekkamrater!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-09 20:44



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ha ha... lekfullt härligt att vara passionerad pensionist!
2018-05-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fantastiskt kan livet bli som pensionär, även om kassan är skral. Att älska själva livet är ändå inte så kostsamt. Bra skriftat om detta.
2018-05-10

  ULJO
Pensionens passion.
2018-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text som sprudlar av livsglädje!
Lekkamrater är en skattefri förmögenhet, oavsett ålder.
2018-05-10

  Kungskobran VIP
Lekkamrater måste man ha
poetvänner går också bra
2018-05-10

  Maj-Lis VIP
Lekkkamrater måste man ha:)
2018-05-09

    ej medlem längre
Du är en ständig inspiration, som kvinna och som levnadskonstnär. Tack.

2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP