Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-05-22 07:46 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Prövningar


jag vet du lever
läser orden mellan raderna
läser alla dina brev
som kom med posten i går
ser smärtan sorgen döden
utsattheten i mörkret
läser ensamheten
hör tomheten
värken i själen
kylan frostiga spår i ensamheten
var är kärleken
stormen tjuter runt orden
inte ens månens strålar kan stilla törsten
ångesten att äta

var är lyckan värmen
letar och letar förgäves
droppar bildar sörja
på arkets vita himmel
kan inte tänka mig
kan inte tänka mig livet
kan inte tänka mig livet utan dig

var är kärleken och ljuset
sorgen har frusit fast på rutan

någon andas tungt
det är de sista suckarna
som lämnar raderna
läser smärtan du känner
tiden har varit lång
en enda lång höst med prasslande löv
förtvivlan fläckar dagen
vill dra upp gardinen
vill låna dig min dag
ge dig den

Min älskade ängel
bred ut dina vingar
beskydda honom i hans nöd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 440 gånger
Publicerad 2018-05-09 21:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
undrar om inte stallkompisen där.
2022-02-15

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla!
2018-05-10

  AKT VIP
Mycket gripande text. Jag har läst den flera gånger. Önskar dig all lycka!
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP