Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens budbärare har fullt upp

Skrämselpropaganda pågår
att vara sanningens budbärare
kan få stora konsekvenser
varför är lögnen så viktig?
varför ska samhället förgiftas
utav dess vinklingar mörkläggningar
media är specialister på detta
de förvrider huvuden på folk
lurar dem in på villovägar
man ska gå på äggskal
prata lågmält gärna viska
inte höja rösten i ilska
låtsas att allt är bra och
leva på som vanligt..
fast utvecklingen är omtumlande
upp och nervänd och grotesk
sanningen måste bara varna
ropa ut sin ilska över detta pågående
lögnen kan säga vad den vill
sanningen ger sig aldrig
den fortsätter tycka till
högt och obekvämt för pk





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-11 09:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Högaktuell text.
2018-05-12

    Runsaasti täytettä
Pk-journalisterna tillhör huvudsakligen politiskt en så liten grupp i samhället att den riskerar att åka ut ur riksdagen.

När en liten minoritet kapat stormedia och under årtionden kunna upprepa sin världsbild underblåser de splittring och konflikter i det land den verkar.

Hade journalistkårens politiska värderingar varit mer överensstämmande med befolkningen som helhet hade landets välfärd, stabilitet och trovärdighet inte försämrats som idag. Det hade inte varit möjligt.
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP