Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLÄDSAM BLYGSAMHET ?

är blygsamheten klädsam

eller blott koketteri?

är man JANTE-lagens offer

eller är det hyckleri?

kanske är det bådadera

ett fåfängligt fäkteri

denna falska ödmjukhet som

faktiskt är ett svineri

 

LARZ GUSTAFSSON 9/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2018-05-09 22:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jantelagen är Fjantelagen. Avundsjukan är en verkligt sjuk sjuka.
2018-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Dumheter! Det är MIN dikt!
2018-05-10

  Nutiden
Läste först "blott klotteri", och hade inte det gjort allt bättre?
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP