Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys med vinge




Duva
jordens doft

Solen i sitt djup
kysser hals
ljusets stöpta form

Nattens nakna kropp
sväljer mörkrets dimmor

Lys med vinge
ge luft ge händer
andas lungor

Natten brinner
i sitt brev




Fri vers av Ubuntu
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-09 23:26



Bookmark and Share


  Nutiden
Det känns som om du kan berätta något förståeligt väldigt, väldigt vackert. Om du vill
2018-05-10

  Bo Himmelsbåge
Sensuell och välkomponerad dikt,
som lyfter i nattens brinnande flykt...
Kanske en brevduva med ett Kärleksbrev...?

Mycket fint!

Tack!
2018-05-10

  Viksten
Fin dikt
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu