Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens stora under

Kärleken kan visa sig på många skilda sätt
man hoppas alltid att det ska vara rätt
när man träffat den mest underbara personen
men det kanske inte alltid är helt lätt

Det ska kännas från topp till tå
eller som ett stillsamt porlande från en å
Heta känslor som inget rår på
vi vill väl alla känna så

Och kärleken till barn och barnbarn
det finaste som finns
ja det är mycket som vi på äldre dagar minns
Dessa små solar som värmer ens själ
och som gör att man mår så väl




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-10 09:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skriftat om kärlek
2018-05-21

  Janina Kaminska
Underbara ord om kärleken.
2018-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Mer kärlek som denna behövs i vår värld...fint skrivet...
2018-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärlekens betydelse för våra liv!

2018-05-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om kärlekens olika ansikten. Det gäller att unna sig att njuta av allt.
2018-05-10

  ULJO
Det verkar som du funnit den rätta kärleken. Pirret i maggropen. Barnbarnens tindande ögon. Ett underbart liv. Njut av det.
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP