Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor - möten


Fulltankade med kärlek -
så fulltankade
att det läcker ut lite till alla de möter,
eller passerar...

...jag träffade på en sådan människa igår.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-10 10:19



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
nice...
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP