Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänds med kysst gnista

Traktens omfång missar inte ens en blind

Hållningen avslöjar bultande passion

 

Blick som lockar till inbjudande lek

Het atmosfär tänds med kysst gnista

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-05-10




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 343 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-05-10 10:47



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Magiskt inbjudande och het med pulshöjning..som på väg till rymden<3
2018-05-20

  StinaJ VIP
Oj...hett och passionerat både i text och bild.
2018-05-14

    ej medlem längre
Som att få stanna upp i någons puls... passionerat!
2018-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, här tänder det till ordentligt...
2018-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Härligt!
2018-05-11

  Rise Little One
Oj vilket het tillstånd!
2018-05-11

  Fem hjärtan VIP
Här var det hett..;-)
2018-05-10

    ej medlem längre
Sensuellt och vackert.
2018-05-10

  Blomma-Stjärna VIP
wow!
- mycket nöje!
2018-05-10

  ULJO
Hett vill jag lova.................
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin