Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Känslan så påtaglig!

Närmare än så här kan det inte bli

Väntan är ibland smått olidlig

 

Något är på väg att hända

Nej! inget farligt eller tråkigt

 

Utan något omvälvande

Något stort och livsavgörande

 

Känslan så påtaglig 

Man kan nästan ta på det

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-05-10

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 381 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-05-10 10:49



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ljuvlig känsla, bra förmedlat
2018-07-21

  Karina"Kia"
Något som är mer verkligt..Tydligt?!
2018-05-20

  Johan Strömstedt
Det du uttrycker i din text kopplade jag personligen till tiden strax innan mina barn föddes. Samma känsla och glädje
fick jag uppleva vid tre tillfällen.
En välformulerad text som väckte fina minnen.
2018-05-15

  Fulbergarn
hoppas känslan är sann
2018-05-14

  StinaJ VIP
Härlig känsla vibrerar genom orden.
2018-05-14

    ej medlem längre
Som att känna hur man närmar sig klippkanten där en hel kanjon av möjligheter breder ut sig. Förväntan är en fantastisk och samtidigt hisnande känsla, på gränsen till skrämmande. Det är bara att glidflyga...
2018-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Förväntansfullt och lite pirrigt...
2018-05-12

    Starchilled child
Känner igen detta så väl!
Pirrande energi.
2018-05-11

  lila fjäderblomman VIP
vilken härlig känsla du beskriver! Man vill bara veta mera!!
2018-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas det blir som du önskar!
2018-05-11

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
2018-05-10

  Fem hjärtan VIP
Oj spännande.. nu blir jag nyfiken..:-)
2018-05-10

    ej medlem längre
Spännande och härligt!
2018-05-10

  Blomma-Stjärna VIP
härligt pirr!
2018-05-10

  Feliaxel VIP
Spännande
2018-05-10

  ULJO
Skönt med nervpirrande händelser i livet.
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin