Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild från program


Drömmen fortsätter här!

Går längst med en dröm

Kan inte riktigt vakna upp

 

Men jag backar inte

Livets gåva är ett mysterium

 

Bara att åka med

Finns många resenärer

 

Samtal längst med färden

Själar från forna tider

 

Jag faller fritt ner på jorden

Drömmen fortsätter här

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-05-10




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 456 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-05-10 10:51



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Tänkvärda drömmar står på spel i ditt liv!
2018-05-20

  StinaJ VIP
Underbara drömmar som för livet vidare och framåt mot svindlande höjder.
2018-05-14

  Sommarina VIP
Slutar vi drömma slutar vi leva. Fint
2018-05-14

    ej medlem längre
På gränsen mellan dröm och verklighet, mellan sökande och mening. Ja det är bara att ta emot alla resenärer som en gåva och låta sig falla. Mångbottnat och starkt!
2018-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, sluta aldrig drömma...
2018-05-12

    Starchilled child
Ger mig ett leende, tack fina du. <3
2018-05-11

  lila fjäderblomman VIP
Spännande, mellan dröm o verklighet
2018-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Intressant och tankeväckande!
2018-05-11

  Maria Sundelin VIP
Dröm vidare
2018-05-10

  Fem hjärtan VIP
En önskan om att förstå meningen med livet..Vad är dröm vad är verklighet..? Möter vi våra saknade själar i drömmen? Vackert och tänkvärt!
2018-05-10

    ej medlem längre
Att bara låta sig falla fritt...underbar känsla.
2018-05-10

  Blomma-Stjärna VIP
öppen och spännande - en text med rymd mellan raderna!
2018-05-10

  ULJO
Härligt med oskrivna blad, naär man inte vet. Dröm eller verklighet.
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin