Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till trots

 

 

får för mig en tanke

den ilar förbi

vinglar ett steg

vill vinna tillbaka

 

uppgivet blundar jag

förgäves

mörker slukar mig

fladdermöss

önskansbloss

över hela himlen

 

en skymt av dig

ikon i mitt inre

lättad prövar jag

ögonen nu

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-10 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg