Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utgiven 20170614...2014--


ormbunkssafari


Lekande barn kastar boll
solguldet målar ansiktena
gyllengula
nära till
ändå långt ifrån
leka barn i solen
leka djungel
bland ormbunkar
När jag inte leker
torkar orden in
gömmer sig
i mitt inre




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2018-05-10 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP