Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20160813


STRANDKANTEN


Du blickar med vidöppet öga
ut över skimrande hav
där som barn havet sig löga
intill gryningens fot och stav
du förtrollas av den blåa skymningen
som över havets rand sig sänker
och solgudens resa i kvällningen
där svärmande stjärnhopar blänker
du poleras av havets svallande händer
havet dig vaggar längs sin strand
tills milda vindar och stormarnas dunder
en natt omskapar dig till lekande sand




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-10 14:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns inte mycket som går upp mot en vandring längs strandkanten...det är en lisa för själen...mycket fint...
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP