Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuffa killar dansar inte

tuffa killar dansar inte
sa vi ju när jag var ung
och jag har de facto aldrig
lärt mig dansa

ner till stranden
en picknick-korg
med lite ostar, kex och frukt
ett par vinflaskor

vårens första blommor
gör ju vem som helst lite romantisk
småprata och ha trevligt
i solgasset vid vattnet

lite soft jazz på smarttelefonen
tuffa killar dansar inte
men de kan ändå
tycka om att kramas och pussas




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-10 18:06



Bookmark and Share


  Spik
Man måste inte kunna dansa, alla är vi bra på olika saker. Men kul är det!
2018-05-13

  Spik
Klart Larzzzzzz hatar dans, då måste man ju röra nån annan kroppsdel än munnen.........
2018-05-13

    glitterflicka
älskar denna
2018-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Verkliga män är INTE veganer, vegetarianer eller dansörer.
Jag HATAR dans. Har aldrig lärt mig och tänker aldrig lära mig.

Verkliga män äter kött.
2018-05-10

  Viksten
Och de äter inte heller fläskpate
Skev inte Norman Mailer en bok
om ämnet
Jag blev inte heller någon större dansör
Otaliga är de fötter jag trampat på
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP