Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pärla

 

såg en pärla

fånga solen lokalt

du förälskade den

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-05-10 19:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vacker i både inre och yttre bild :)
2018-05-21

  Quasimodo
Verkligen en pärla som skimrar djupt och skapar tankar!
2018-05-15

  Bo Himmelsbåge
En vackert skimrande pärledikt...
som fångat solen och lyser...
Det är lätt att bli förälskad i den...
den kan lysa och förtrolla oss hela året...!

Varmt tack!
2018-05-13

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin dikt som väcker tankar och olika tolkningar.
2018-05-11

  Alysse VIP
Mycket vackert
och fritt för läsaren
att få göra sin egen tolkning
jag har funnit min
2018-05-11

    ej medlem längre
Vackra ord som skimrar.
2018-05-10

  Nils-Robert
En dikt med flera bottnar. Bra skrivet
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP