Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avglans

Ofta ser man bilder på människor som låtit sig fotograferas

tillsamman med en stjärna

Att spegla sig i återglansen från en stjärna

är kosmiskt 0ch rentav liten komiskt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-10 19:50



Bookmark and Share


  Stay Golden
ahaha där har du nått
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP