Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitsnack!

Mitt i centrala Arlöv
Bor det en man, stum och döv
När läget tillåter
Han drar anekdoter
Med hjälp av små ljud från sin röv




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-10 20:21



Bookmark and Share


  sotlugg
jag undrar vilka som får behållning av den här typen av texter
2018-05-13

  Johan Strömstedt
Tur att han inte sitter på en stör ty då ingen honom hör.
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande