Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEGREGATION!!!

Det är de svenska politikernas fel
att vi svenskar blir medskyldiga till segregation
i vårat avlånga land
Då vi tillåter muslimerna få bygga moskéer här
Då de håller på med kvinnoförtryck
I alla fall så länge de muslimska männen inte ger sina
egna kvinnor en endaste chans till försoning
Låter de muslimska kvinnorna få vara med i bönen
tillsammans med alla de männen i de stora salarna
Då kvinnorna i moskén istället får lov att hålla sig
i köket och be sina böner där
Men vad fan är det för någonting egentligen
Vad är det för djävla stil
Ingenting som jag själv skulle vilja bli förknippad med
Så inga fler moskéer tack, då de bara är skit
Ingenting att ha
Ingenting som jag tycker är bra
För så länge de muslimska männen inte öppnar alla
sina dörrar i moskén för alla sina egna kvinnor
är det ingen Hit
Tid för förändring skulle vara önskvärt här
tycker jag...

Det är de svenska politikernas fel då vi tillåter
kvinnoförtryck i vårat avlånga land
genom muslimerna...

Ken Cassel
11/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-11 07:53



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Vad den "feministiska" regeringens politik betyder för kvinnors säkerhet i Sverige visar sig med all önskvärd tydlighet i opinionsinstitutens mätningar.
2018-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Sverige blir aldrig detsamma som det varit...
2018-05-12

  Viksten
vi har varit för flata mot Hederskultur och
klantraditioner
Männen äger de offentliga rummet
Kvinnor som kan flyttar
Det är kontraproduktivt att sopa
problemen under mattan
Inte minst för majorireten av
invandrare som sköter sig

2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel