Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Mina ögon saknar dig

 

Mina ögon saknar dig, vill att du ser på mig

Vill möta din djupa blick, saknar dina klara ögon

Jag får aldrig nog av att se på dig

 

Vi lever jag och du, vi älskar här och nu

Vi släpper aldrig taget om varann

Jag glöder som en våreld inombords

 

Tiden stannar upp ikväll,

vill känna värme spridas mellan oss

få njutningsfullt somna i din varma trygga famn

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-11 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP