Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet i nuet



som en flaska buteljerad vår
en symfoni i skiraste grönt
vajande runt björkarnas midjor
solljus röntgar bladens tunna nätverk
alar stirrar yrvakna på flodens tröga färd
fågelröster väver ett gyllene nät
runt magisk lövsprickning
en kuliss ännu inte målad
med bred pensel

en stunds vila i vårens armar
borde alla få




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-11 08:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Superbt diktat! :)
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP