Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CARPE DIEM


bry dig inte det är så enkelt
då livet och kärleken får råda
då lutar vi oss mot solgudens arm
kärleken håller oss varm
solguldet målar våra ansikten gyllengula

vi ser nässelfjärilens larv
i sin borstiga kappa
krypande mot okända mål
liksom vi varje dag
då vi vandrar hand i hand
och ser hur allt det skira
och gröna växer

då torkar varken kärleken
eller orden in i vårt inre

Skulle du försvinna i en snöstorm
sökte jag dig
även om laviner
dränkte mig
skulle jag förlora mot vintern
gör jag det med glädje

dör som blomman
bland snöstjärnorna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-11 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP