Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013 skrev jag mycket


Väck mig

ögon värker, fingrar genom lungor,
du klättrar in i mig,
reflexrygg, konkav brytning

förbrukade läppar, växande vokaler
alla sätt att vara tom

riktiningen, brottandet
duggande fingertoppar

den övergivna vildsinta
det svarta ädla
den slarviga precisionen

allt är blixt allt är otålighet
djuren i oss, skvalpandet

något rinner utanför, trasslar
vi gömmer rovdjur
och bubbelljud
sprickande tystnad

älska mig med dina händer




Fri vers (Modernistisk dikt) av sotlugg
Läst 320 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-05-11 11:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
håller med Salvador. fast nu slarvläste jag.
2018-05-12

  Poeten Salvador VIP
Unikt språk
2018-05-11

  Niliboy
Jag har inte ont i lungorna längre, kom å tänka på mig själv lite. Du diktar fint å behärskar språket!
2018-05-11

  Judas Ekholm VIP
Som världens skönaste käftsmäll. Du använder ett språk som får mig att rysa av fasa och fägnad. Otäckt snyggt!

Bokmärks och applåderas med knutna nävar.
2018-05-11

  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt fin - Vad är väl händer till för?

Energisk Sprudlande som i:
"den övergivna vildsinta
det svarta ädla
den slarviga precisionen"

gillar !

2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg