Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Allt har sin tid"

tiden när
vi gick hand i hand
längs strandpromenaden

när vi lagade kulinariska middagar
drack champagne och fina viner
sen älskade i timmar

när vi reste
gick på jazzklubbar
runt om i Europa

när försvann den
vad hände med oss
med allt det fina vi hade?

nu – efter ännu ett
obligatoriskt tråkigt knull
ligger jag på rygg bredvid dig

permafrosten inom oss
går ända in i märgen nu
och den kommer inte att tina längre

ett stilla regn tassar på fönsterbrädan
det slår mig som ett blixtnedslag
våra hjärtan kommer aldrig att slå i samma takt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-11 13:05



Bookmark and Share


    Pangles
Åh. Så vemodigt men fin beskrivning.
2018-05-11

  Larz Gustafsson VIP
"Allt har sin tid" står det i Predikaren, Gamla Testamentet.
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP